Monitori

SERIES X monitori

Monitori serije X namjenjeni su jahtama i komercijalnim plovilima. Dizajnirani su kako bi zadovoljili najviše kriterije certifikacijskih društava, a dizajnom će oduševiti i najzahtjevnije vlasnike. Dostupni su u dimenzijama od 8 do 26 inča, a mogu biti opremljeni i zaslonima osjetljivim na dodir.

SERIES X High Bright monitori

Monitori serije X opremljeni su zaslonima s jakim pozadinskim osvjetljenjem kako bi bili čitljivi i pri direktnom sunčevom osvjetljenju. Namjenjeni su jahtama i komercijalnim plovilima. Dizajnirani su kako bi zadovoljili najviše kriterije certifikacijskih društava, a dizajnom će oduševiti i najzahtjevnije vlasnike. Dostupni su u dimenzijama od 12 do 24 inča, a mogu biti opremljeni i zaslonima osjetljivim na dodir.

SERIES 1 monitori

Monitori serije 1 namjenjeni su komercijalnim plovilima. Dizajnirani su kako bi zadovoljili najviše kriterije certifikacijskih društava. Dostupni su u dimenzijama od 15 do 23 inča, a mogu biti opremljeni i zaslonima osjetljivim na dodir.

MIL Qualified monitori

Monitori MIL Qualified serije namjenjeni su vojnim, policijskim i plovilima obalne straže. Dizajnirani su prema najstrožim vojnim standardima. Dostupni su u dimenzijama od 19 i 20 inča.

Locomarine d.o.o., 159. brigade 12, 23000 Zadar, Hrvatska | info@locomarine.hr | +385915423485

Copyright ©2000. – 2022. Locomarine d.o.o. | All Rights Reserved | Designed by DobarPotez