Posebna ponuda

SEA.AI

Termalno-optičke kamere pokretane umjetnom inteligencijom tvrtke SEA.AI predstavljaju ogroman korak prema većoj sigurnosti na moru. SEA.AI upozorit će posadu na vrijeme i s nevjerojatnom točnošću o objektima koji se nalaze na površini mora. Za sve potencijalne kupce pripremili smo posebnu ponudu koja uključuje besplatno godišnje održavanje softvera s nadogradnjama. Ponuda vrijedi do 1.6.2024. godine.

SEA.AI

Premium Ocean-O servis
TimeZero modul za profesionalno pelagijsko ribarstvo

TimeZero Professional predstavlja Premium Ocean-O servis za profesionalni pelagijski ribolov. Servis omogućava nove višeslojne podatke visoke rezolucije:

Altimetrija
More nisu ravna. Nivoi mora variraju u odnosu na temperaturu morske vode. Hladna morska voda gušća je od tople. Pelagijske vrste riba uglavno preferiraju boraviti u toplijim slojevima (pozitivna altimetrija) dok se planktoni istovremeno nalaze u hladnijim slojevima (negativna altimetrija). Pelagijske riblje vrste preferiraju frontalne zone, odlaze u hladne zone kako bi se hranile te se vraćaju u toplije slojeve kako bi se ugrijale.

Temperatura, salinitet i kisik
Jednom kada se pomoću altimetrijskih podataka odrede frontalne zone, TimeTero Professional omogućava prikaz dodatnih informacija poput temperatura mora, saliniteta i zasićenosti kisikom i sve to u odnosu na dubinu (prikaz na 3D kartama). Na primjer, dugorepa tuna su uglavnom zadržava u slojevima mora temperature 15-21 °C i koncentracijom kisika od 1.23 ml l-1. Jednom kada se nađete u frontalnoj zoni dovoljno je pogledati koliko su duboki slojevi mora koji se nalaze unutar tih parametara.

Termoklin
To je granično područje između duboke hladne i tople površinske zone more. U toj zoni nalaze se značajne varijacije temperatura s obzirom na dubinu. TimeZero Professional koristi jedinstveni algoritam za prikaz informacija termoklina. Termoklin se ponaša kao nepremostiva barijera i varira u odnosu na dubinu mora. Ako se mreža plivarica spušta do 150 m dubine, a termoklin se nalazi na 200 m, riba može pobjeći prema dnu, a ako se termoklin nalazi na 125 m bit će blokirana ovom prirodnom barijerom i tako ostati u mreži.

Od ostalih važnijih podataka tu su jo i Smicanje (Shear), Fitoplanknon, Primarna produkcija, Klorofil i morske struje.

Posebna ponuda do kraja godine:
uz svaki kupljeni TimeZero sustav poklanjamo tromjesečnu pretplatu na
Premium Ocean-O servis u vrijednosti od 750 €.

Cijena: 14.062,50 Kn

Cobham SAILOR 4300 L-Band (Iridium NEXT)

Novi uredaj za globalnu komunikaciju putem novog Iridium Next (Certus) satelitskog sustava.
SAILOR 4300 L-BAND sustav za satelitsku komunikaciju prvi je na tržištu koji koristi novu mrežu Iridium NEXT (Certus) satelita za globalnu pokrivenost. Za razliku od obicnog Iridium sustava novi Iridium NEXT sustav donosi puno vece brzine prijenosa podataka (Internet) kao i visokokvalitetnu glasovnu komunikaciju.

Cijena s popustom: 70.363,38 kn
Redovna cijena:  87.854,23 kn 

Thrane LT-3100 Iridium

Novi uredaj za globalnu komunikaciju putem Iridium satelitskog sustava.
LT-3100 IRIDIUM danske tvrtke Thrane, brodski je satelitski komunikacijski sustav za globalnu pokrivenost (ukljucujuci polove). Namjenjen je kako profesionalnom tržištu (ribarski brodovi, radni brodovi, tankeri itd) tako i na brodovima za razonodu. Sustav se sastoji od kontrolne jedinice, slušalice s mikrofonom i antene koja može biti instalirane na udaljenosti do 500 m. Sustav se osim za glasovnu komunikaciju može koristiti za SMS poruke, pracenje plovila i prijenos podataka (spajanje na racunalo).

Cijena s popustom: 22.900,00 kn
Redovna cijena:  28.639,69 kn 

Newsletter

Locomarine d.o.o., 159. brigade 12, 23000 Zadar, Hrvatska | info@locomarine.hr | +385915423485

Locomarine d.o.o. | All Rights Reserved | Designed by DobarPotez