Software za navigaciju

Home » TIMEZERO » Software za navigaciju

TZ Navigator: program za navigaciju (rekreativci)

TZ Navigator je program za navigaciju namjenjen rekreativcima i manje zahtjevnim korisnicima. Dizajniran je da se može jednostavno koristiti s ekranima osjetljivim na dodir. Može se proširiti slijedecim modulima: TZ Radar, TZ Sounder, TZ Routing. Program je preveden na hrvatski jezik.

TZ Professional: program za navigaciju (profesionalci)

TZ Professional je program za navigaciju namjenjen profesionalnim i zahtjevnijim korisnicima. Sustav je jednostavan za korištenje s mnogo napradnih funkcija za profesionalno ribarstvo, radne brodove, regatne jedriličare itd. U standarnu MapMedia (C-MAP, Navionics, raster, S57), sustav podržava i profesionalnu S57 i S63 kartografiju. Može se proširiti slijedecim modulima: TZ Sounder, TZ Routing, TZ VDR, TZ S63 Charts, TZ PBG, TZ WASSP, TZ DFF3D. Module za povezivanje Furuno radara (TZ Radar) integriran je u TZ Professional i nije ga potrebno dodatno kupovati. Program je preveden na hrvatski jezik.

TZ Radar: modul za povezivanje radara

TZ Radar modul omogučava integraciju Furuno radara s TimeZero programima za navigaciju.

TZ Weather Routing: modul za izračun ruta

Ovaj modul namjenjen je jedriličarima i koristi se za izračunavanje idealne rute s obzirom na performanse jedrilice i vremenske prognoze u GRIB formatu.

TZ PBG: modul za izradu 3D karata morskog dna

TZ PBG (Personal Bathy Generator) namjenjen je izradi preciznih trodimenzionalnih karata morskog dna. Namjenjen je profesionalnom ribarstvu i svim ostalim korisnicima kojima je potreban trodimenzionalni prikaz morskog dna.

TZ Sounder: modul za povezivanje Furuno sondera

Ovaj modul namjenjen je integraciji Furuno sondera u TimeZero sustav.

TZ WASSP: modul za povezivanje WASSP sustava

TZ WASSP modul služi za integraciju WASSP sustava u TimeZero. WASSP je profesionalni multi-beam sonar tvrtke Furuno i služi za ribarstvo i izradu 3D karata morskog dna.

TZ DFF3D: modul za povezivanje Furuno DFF3D sonara

Ovaj modul namjenjen je povezivanju Furuno DFF3D multi-beam sonara u TimeZero sustav.

TZ S63: modul za podršku S63 navigacijskih karata

Ovaj modul namjenjen je profesionalnim koristnicima koji žele koristiti službene ENC karte u S63 formatu u TimeZero programu za navigaciju.

TZ VDR: modul za snimanje navigacijskih podataka

VDR (Voyage Data Recorder) modul služi snimanju i pohrani podataka s uredaja povezanih u TimeZero sustav (GPS, radar, AIS/ARPA i sonder) kako bi se kasnije mogli korisititi za analizu.

Locomarine d.o.o., 159. brigade 12, 23000 Zadar, Hrvatska | info@locomarine.hr | +385915423485

Copyright ©2000. – 2022. Locomarine d.o.o. | All Rights Reserved | Designed by DobarPotez