EOS SMX92: višebojna LED rasvjeta za montažu na trup

Svjetiljka se instalira na trup plovila, buši se samo rupa od 13.5 mm za kabel. Namijenjena je za plovila do 14 metara. Može proizvesti puni spektar boja. Radni vijek je preko 50000 sati. Daje svjetlost od 9000 lumena pod kutem od 90 stupnjeva kako bi se dobio efekt bazena. Moguća je kontrola putem aplikacije za iPhone/iPad. Jednostavna integracija s multimedijskim sustavima (autoradiom).

lumi-multi-dual

Više informacija:

icon-OSX

EOS SMX152: višebojna LED rasvjeta za montažu na trup

Svjetiljka se instalira na trup plovila, buši se samo rupa od 13.5 mm za kabel. Namijenjena je za plovila do 18 metara. Može proizvesti puni spektar boja. Radni vijek je preko 50000 sati. Daje svjetlost od 14400 lumena pod kutem od 90 stupnjeva kako bi se dobio efekt bazena. Moguća je kontrola putem aplikacije za iPhone/iPad. Jednostavna integracija s multimedijskim sustavima (autoradiom).

lumi-multi-dual

Više informacija:

icon-OSX

EOS TIX402: višebojna izmjenjiva LED rasvjeta za montažu kroz trup

Svjetiljka se instalira kroz trup plovila, buši se rupa od 88 mm. LED modul je moguće izvaditi dok je brod u moru. Namijenjena je za plovila od 9 do 18 metara. Može proizvesti puni spektar boja. Radni vijek je preko 50000 sati. Daje svjetlost od 9000 lumena pod kutem od 110 stupnjeva kako bi se dobio efekt bazena. Moguća je kontrola putem aplikacije za iPhone/iPad. Jednostavna integracija s multimedijskim sustavima (autoradiom).

lumi-multi-triple

Više informacija:

icon-OSX

EOS TIX802: višebojna izmjenjiva LED rasvjeta za montažu kroz trup

Svjetiljka se instalira kroz trup plovila, buši se rupa od 88 mm. LED modul je moguće izvaditi dok je brod u moru. Namijenjena je za plovila od 7 do 100 metara. Može proizvesti puni spektar boja. Radni vijek je preko 50000 sati. Daje svjetlost od 23625 lumena pod kutem od 110 stupnjeva kako bi se dobio efekt bazena. Moguća je kontrola putem aplikacije za iPhone/iPad. Jednostavna integracija s multimedijskim sustavima (autoradiom).

lumi-multi-triple

Više informacija:

icon-OSX

EOS TIX1602: višebojna izmjenjiva LED rasvjeta za montažu kroz trup

Svjetiljka se instalira kroz trup plovila, buši se rupa od 92 mm. LED modul je moguće izvaditi dok je brod u moru. Namijenjena je za plovila od 7 do 100 metara. Može proizvesti puni spektar boja. Radni vijek je preko 50000 sati. Daje svjetlost od 34875 lumena pod kutem od 110 stupnjeva kako bi se dobio efekt bazena. Moguća je kontrola putem aplikacije za iPhone/iPad. Jednostavna integracija s multimedijskim sustavima (autoradiom).

lumi-multi-triple

Više informacija:

icon-OSX

EOS THX802: višebojna LED rasvjeta za montažu kroz trup

Svjetiljka se instalira kroz trup plovila, buši se rupa od 27 mm. Namijenjena je za plovila od 7 do 100 metara. Može proizvesti puni spektar boja. Radni vijek je preko 50000 sati. Daje svjetlost od 23625 lumena pod kutem od 110 stupnjeva kako bi se dobio efekt bazena. Moguća je kontrola putem aplikacije za iPhone/iPad. Jednostavna integracija s multimedijskim sustavima (autoradiom).

lumi-multi-triple

Više informacija:

icon-OSX

EOS THX1602: višebojna LED rasvjeta za montažu kroz trup

Svjetiljka se instalira kroz trup plovila, buši se rupa od 27 mm. Namijenjena je za plovila od 7 do 100 metara. Može proizvesti puni spektar boja. Radni vijek je preko 50000 sati. Daje svjetlost od 34875 lumena pod kutem od 110 stupnjeva kako bi se dobio efekt bazena. Moguća je kontrola putem aplikacije za iPhone/iPad. Jednostavna integracija s multimedijskim sustavima (autoradiom).

lumi-multi-triple

Više informacija:

icon-OSX

EOS MINI KONTROLER

Kontroler za kontrolu svih EOS modela. Moguća je kontrola putem aplikacije za iPhone/iPad. Jednostavna integracija s multimedijskim sustavima (autoradiom).

Više informacija:

icon-OSX

EOS STV2202 COLOR KONTROLER

Napredni kontroler za kontrolu svih EOS modela. Moguća je kontrola putem aplikacije za iPhone/iPad. Jednostavna integracija s multimedijskim sustavima (autoradiom).

Više informacija:

icon-OSX

.