Yacht Router

Yacht Router Micro: Internet rješenje za mala plovila

Yacht Router Micro namjenjen je za instalaciju na mala plovila bez satelitskog Internetskog sustava. Daje mogućnost povezivanja jedne brodske WIFI mreže na Internet putem 2G/3G/4G mobilnih mreža ili putem WIFI mreža u marinama i lukama. Uređaj je opremljen snažnim pojačivačem WIFI signala (WIFI Booster), a može se koristiti i kao zamjena za GoFree (Simrad, Lowrance, B&G) ili Garmin WIFI Adapter Kit.
Yacht Router Micro može se priključiti na Cloud Service uslugu daljinskog pristupa brodskim uređajima putem Interneta.

Yacht Router Mini: Internet rješenje za manja plovila

Yacht Router Mini namjenjen je za instalaciju na manja plovila s jednim satelitskim Internetskim sustavom. Daje mogućnost povezivanja dvije brodske WIFI mreže na Internet putem 2G/3G/4G mobilnih mreža, putem WIFI mreža u marinama i lukama te putem satelitskog sustava. Uređaj je opremljen snažnim pojačivačem WIFI signala (WIFI Booster), a može se koristiti i kao zamjena za GoFree (Simrad, Lowrance, B&G) ili Garmin WIFI Adapter Kit.
Yacht Router Mini može se priključiti na Cloud Service uslugu daljinskog pristupa brodskim uređajima putem Interneta.

Yacht Router Standard: Internet rješenje za veća plovila

Yacht Router Standard namjenjen je za instalaciju na manja plovila s dva satelitska Internetska sustava. Daje mogućnost povezivanja tri brodske WIFI mreže na Internet putem 2G/3G/4G mobilnih mreža, putem WIFI mreža u marinama i lukama te putem satelitskog sustava. Uređaj je opremljen snažnim pojačivačem WIFI signala (WIFI Booster), a može se koristiti i kao zamjena za GoFree (Simrad, Lowrance, B&G) ili Garmin WIFI Adapter Kit.
Yacht Router Standard može se priključiti na Cloud Service uslugu daljinskog pristupa brodskim uređajima putem Interneta.

Yacht Router Pro: Internet rješenje za mega-jahte

Yacht Router Pro namjenjen je za instalaciju na mega jahte. Daje mogućnost povezivanja devet brodskih WIFI mreža na Internet putem 2G/3G/4G mobilnih mreža, putem WIFI mreža u marinama i lukama te putem satelitskog sustava. Uređaj je opremljen snažnim pojačivačem WIFI signala (WIFI Booster), a može se koristiti i kao zamjena za GoFree (Simrad, Lowrance, B&G) ili Garmin WIFI Adapter Kit.
Yacht Router Pro može se priključiti na Cloud Service uslugu daljinskog pristupa brodskim uređajima putem Interneta.

WIFI Extender: dodatak za produživanje WIFI/LAN mreže

WIFI Extender je uređaj koji će produžiti WIFI signal na većim plovilima gdje jedna WIFI pristupna točka (Yacht Router) nije dovoljna. Uređaj je opremljen s četiri dodatna LAN ulaza kako bi se mogla produžiti i LAN komponenta svake brodske mreže. WIFI Extender je PoE (Power over Ethernet) uređaj i spaja se putem jednog kabela na Yacht Router, dodano napajanje nije potrebno.

Mobile Expander: dodatak za dodatnu SIM karticu

Mobile Expander dodat će mogućnost korištenja dodatne SIM kartice na svaki Yacht Router (osim Pro). Koristan je za brodove koji plove oko svijeta i kojima je potrebna globalna kompatibilnost sa svim frekvencijama mobilnih mreža.

LAN Expander: uređaj za dodavanje LAN portova

LAN Expander dodat će dodatna četiri LAN porta svakom Yacht Router uređaju. Može se koristiti u kombinaciji s WIFI Extenderima.

Mobile Expander Pro: dodatak za dodatne SIM kartice

Mobile Expander Pro dodat će mogućnost korištenja tri dodatne SIM kartice za Yacht Router Pro. Koristan je za brodove koji plove oko svijeta i kojima je potrebna globalna kompatibilnost sa svim frekvencijama mobilnih mreža kao i kada se želi dobiti velika propusnost podataka.

Touch Screen Controller: kontoler za Yacht Router

Koristi se kod instalacija na veća plovila kada se želi imati zasebno računalo isključivo za kontrolu Yacht Routera. Opremljen je zaslonom osjetljivim na dodir veličine 7 inča. Radi sa svim Yacht Router modelima.

Locomarine d.o.o., 159. brigade 12, 23000 Zadar, Hrvatska | info@locomarine.hr | +385915423485

Copyright ©2000. – 2022. Locomarine d.o.o. | All Rights Reserved | Designed by DobarPotez